fbpx
Underviser, forfatter & foredragsholder

Charlotte Emmery

Charlotte Emmery

Vi starter lige med en sang...

Charlotte Emmery er underviser, underholder, guide, foredragsholder og medforfatter til bogen ”Man synger da ikke på et universitet – en værktøjsbog om værtskab og oplevelser”.

De studerende på universitetet glipper med øjnene eller kigger usikkert rundt på de andre, når hun kækt siger: ”Vi starter lige med en sang”.

”En del føler, at det er uden for deres komfortzone og ved ikke rigtig, hvad de skal tænke. Men sjovt nok er det oftest det, de nævner, når jeg møder dem mange år senere,” siger Charlotte og understreger, at det mindeværdige ofte hænger sammen med følelser – med engagementet, oplevelsen, fællesskabsfølelsen og øjeblikkets nærvær.

Hvilket også var udgangspunktet for den bog som hun og Nanna Balsby udgav i 2018.

Udover at synge elsker Charlotte at fortælle anekdoter og historier fra sit eget liv, specielt hvis der er en morale eller pointe, andre kan genkende eller grine af. For det er ofte de sjove historier, vi husker, fortæller videre – og lærer af.

”Der findes masser af bøger indenfor oplevelsesøkonomien, hvor det handler om at præsentere teori og forskning. Vi savnede en lettilgængelig bog til studerende og ansatte i oplevelsessektoren- skrevet med historier, humor og glimt i øjet. Vores bog skulle være anderledes og skille sig ud ved at være faglig, involverende og sjov,” siger hun og fortæller, at det var vigtigt for hende, at bogen ’Man synger da ikke på et universitet’ skulle tale til sanserne.

Folk skulle få lyst til at bladre i den og den måtte gerne vække opsigt på kaffebordet med de pink farver på det lakagtige omslag. Og så skulle der være masser af guldkonfetti til læseren, både mentale og fysiske i form af den lille pose, hun og Nanna Balsby har vedlagt bagerst i bogen.

Scroll to Top