fbpx
Forfatter & turismeudvikler

Nanna Balsby

Nanna Balsby

Det gode værtskab begynder med den gode oplevelse

Sammen med Charlotte Emmery har Nanna skrevet bogen Man synger da ikke på et universitet.

Bogen er en farverig og sanselig samling af hovedteorier og diskussionsemner inden for værtskab og oplevelser, gjort virkelighedsnært ved brug af cases og historier fra forfatternes mange år i branchen.

”Nemlig kombinationen af cases, illustrationer og fotos er vigtig for at få værktøjernes og teoriernes kernebudskaber implementeret i turismevirksomheder, kulturorganisationer mfl.” understreger Nanna.

Med bogens Værtskabskompas og Oplevelseskompas kommer læseren hele vejen rundt om de situationer, udfordringer og muligheder, der ligger i at styrke værtskabet i oplevelsen. Bogen anvendes ligeledes på flere formidlings- og turismefaglige uddannelsesinstitutioner som en grundlæggende introduktions- og redskabsbog.

Nanna Balsby er turismeudvikler og stifter af ’Sightseers’, et nyt konsulenthus inden for turisme, oplevelser og formidling. Dertil er hun medejer af Danmarks nye trætop hotel ’Løvtag’, der tilbyder overnatning i suiter i 8 meters højde i en skov tæt på Mariager Fjord.

”Turismebranchen og oplevelsesindustrien er præget af mellem, små og mikro-virksomheder, hvor dagligdagen går på at løse her-og-nu opgaver og sørge for glade gæster i en travl hverdag. Der er ikke nødvendigvis tid eller overskud til at læse lange – ofte akademiske – bøger, men interessen er stor for at videreudvikle egne virksomheder, medarbejdere og sig selv.”

Det er i dette spænd, Nanna finder stor inspiration og glæde – både til hverdag og fest.

Scroll to Top