fbpx

Bøger der underholder og giver stof til eftertanke

Get Ajour Forlag er en del af storytelling-bureauet Get Ajour, der leverer workshops og værdifortællinger til virksomheder med noget på hjerte og lyst til at gøre en forskel.

Af samme årsag udkommer Get Ajour Forlag med bøger, der underholder, giver stof til eftertanke og inspirerer. Bøger med et menneskeligt ansigt, der bruger personlige fortællinger og praktisk funderet faglighed til at skabe bro og fællesskab mellem mennesker.

Vi tror på, at vi kan lære af hinanden – at vi mennesker har en helt unik evne til at udleve, opleve og gennemleve hinandens fortællinger, hvis de bliver fortalt på en sanseskabende måde med indhold, der engagerer, overrasker og inspirerer. Vi tror kort sagt på, at vi kan lære om livet og os selv ved at lytte til og stille skarpt på … andre.

Get Ajour Forlag fortæller for at lægge kimen til større viden, empati, identifikation og forandring – og vi gør det med alle de virkemidler og elementer, som en god historie har.

Forlaget modtager ikke uopfordret manuskripter, men går du med en forfatter i maven, er du velkommen til at sende os et kort pitch af din bogide, hvorefter vi vil kontakte dig og evt. bede om en skriveprøve eller et manuskript.

Scroll to Top