fbpx

Tilbud: 3 Aktivitetshæfter

kr. 100,00

I disse hæfter får du mulighed for at lege dig klogere med Kronborg – både under dit besøg på slottet, og når du er kommet hjem. Hæfterne her er de tre eksisterende hæfter, der udgør serien ‘Leg dig klogere med Kronborg’ – de tre hæfter hedder ‘Borg og kanoner’, ‘Hekse og Sagnhelte’ og ‘Hverdagsliv i slot og by’ – og indeholder lege, viden og udfordringer der baserer sig på hæftets tema. Med tiden vil der komme flere af denne slags hæfter til børn og barnlige sjæle.

Mere om bogen

Skærp din lege- og lærelyst

I disse hæfter får du mulighed for at lege dig klogere med Kronborg – både under dit besøg på slottet, og når du er kommet hjem. Du vil få spørgsmål, sjov viden, blive sendt på opdagelse og bedt om at tænke. I din lærende leg vil du møde ikoner som eksempelvis ‘Dialog’, ‘Nysgerrig’ og ‘Grubleren’ – det er ikonerne som din voksne sikkert vil elske, da det klæder ham eller hende på til at være din helt personlige ‘guide på Kronborg’ og i øvrigt giver jer begge en masse sjov viden at fortælle videre. Men du vil også møde ikoner som “Sang og Leg”, “Krea”, “Alkymi” og “Vendespil”, der lægger op til en masse sjov, ballade, forsøg, konkurrencer og udfordrende lege. Indhold, der giver jer mulighed for at svede, eksperimentere og fantasere jer klogere.

 

Hæfterne her er de tre eksisterende hæfter, der udgør serien ‘Leg dig klogere med Kronborg’ – de tre hæfter hedder ‘Borg og kanoner’, ‘Hekse og Sagnhelte’ og ‘Hverdagsliv i slot og by’ – og indeholder lege, viden og udfordringer baseret på overskriften. Med tiden vil der komme flere af denne slags hæfter til børn og barnlige sjæle.

 

Overvej at koble hæfterne med bogen ‘Kronborgfortællinger for børn og barnlige sjæle’ – en bog med farverigefortællinger og selvfølgelig mange flere sjove opgaver og svedige aktiviteter, der også findes her i shoppen.

 

Skulle du have fået lyst til at gå på opdagelse i vores digitale univers, er du velkommen til at gøre det her: www.kronborgstories.com – hvor dine egne billedhistorier vil dukke op, hvis duuploader dem til os via Instagram – og #kronborgstories. Det håber vi, at du gør.

 

Rigtig god læse- og legelyst.

Måske er du også interesseret i

Scroll to Top